Brimas - Eksperter i pladebearbejdning

Pladebearbejdning

Brimas A/S er specialister I pladebearbejdning og tyndpladebearbejdning i rustfrit stål, aluminium og jern. Virksomheden beskæftiger sig primært med pladebearbejdning i tyndplade fra 1 mm. til 10 mm., men arbejder også i pladetykkelser op til 25 mm.

Pladebearbejdning, eller tyndpladebearbejdning hos Brimas består som regel af laserskæring, pladeafgratning, kantbukning og svejsning, men kan derudover samtidig indeholde mange andre forskellige processer, såsom gevindskæring, undersænkninger og forskellig former for overfladebehandling, såsom glasblæsning eller bejdsning.

Maskinparken er blandt branchens fineste og består blandt andet af 3 laserskæremaskiner og 4 CNC kantbukkere, herunder en helt ny 250 Tons Bystronic med bukkehjælp og ekstra bom-åbning.

Brimas er specialiseret og optimeret til, at håndtere specialopgaver med lav seriestørrelse, ved hjælp af en toptunet maskinpark og en høj digitaliseringsgrad.

Som specialister indenfor pladebearbejdning kan Brimas udover enkeltstyks produktion også varetage større serier i både 100, 1.000 og 10.000 stykantal.

Kontakt Brimas i dag og hør hvordan vi kan hjælpe dig.